Hvorfor refinansiere de dyre kredittkortene fra forrige ferie.

Hvorfor refinansiere de dyre kredittkortene fra forrige ferie.

Om du er som de fleste Nordmenn er du glad i å reise og du unner deg gjerne noe ekstra i tide og u-tide kan kredittkort regningene fort bli store og uoversiktlige. Da kommer en gladnyhet til deg, det finnes enkle grep du du kan gjøre for å få økonomien på rett kjør igjen.

Det finnes en rekke tilbydere av refinansierings lån i Norge som ikke stiller noen krav til sikkerhet. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn en uforpliktende søknad til så mange banker som mulig, så er det bankene som må konkurrere om deg som kunde.

Fordelen med å søke om refinansiering for å nedbetale kredittkortgjeld og andre smålån er at du kun trenger å forholde deg til en bank og et avdrag i pr måneden. Dette vil si, at du slipper unna med å betale kun gebyrer og avdrag for et lån.

For deg som låntaker, gir dette deg muligheten til å bruke alle de pengene som du sparer i gebyrer til å nedbetale lånet raskere om du ønsker dette.

Du står også helt fritt til å bruke de pengene som du sparer på andre ting, som for eksempel en ny drømme ferie..

Når du har fått økonomien på beina igjen, og planlegger din neste tur til fjerne og eksotiske destinasjoner er det ingen skam å bestille et nytt kredittkort igjen. Det eneste som er viktig er at du denne gangen ikke bruker kredittkortet uten å tenke deg om først.

Med ny lærdom og nye muligheter, står verden for dine føtter.

Vernon Nelson